u Liv i Kroppen - Behandling

Behandling

 

Kropsbehandling er en måde at få løsnet op for skader og skavanker. Det kan også være en vej til at få afspændt kroppen, så humøret bliver bedre og livet føles lettere. Kropsbehandlingen kan rette op på ubalancer og genskabe et frit flow i kroppen, så velværet forøges.

 

Behandlingen beror sig på indføling og er individuelt tilpasset, så du får den behandling, der passer til dig den dag, du kommer til behandling. Du kan komme for en enkelt gang eller deltage i et forløb.

 

Jeg tilbyder 2 former for behandlinger, Manuvision behandling og Bindevævsmassage. Disse kan betragtes som en slags værktøjskasser og kan stå selvstændigt eller kombineres. Du behøver således ikke tage stilling til hvilken behandling du ønsker - det finder vi ud af på dagen.

 

Behandlingen retter op på ubalancer, spændinger slippes i musklerne, kredsløbet optimeres og smerter fortager sig efterhånden som kroppen reagerer på massagen.

 

Behandlingsformen kan lette og hjælpe på såvel fysiske som psykiske udfordringer og skavanker. Ønske om øget velvære, nysgerrighed eller kontakt til kroppen kan også være en motivation.