Fastekursus

 

Det ultimative udrensningsforløb

Fasten er en mulighed for at detoxe og rense kroppen igennem. Fasten vil dels rense muskler, hud og organer helt ned på celleniveau ved at nedbryde overflødigt væv og føre affaldsstoffer ud af kroppen. Kredsløbet vil styrkes og gennemgå en “foryngelse”. Alle sanser vil blive forbedret. Muskulaturen kommer i bedre balance.

 

Jeg afholder individuelle og samlede forløb.

 

 

Næste Fastekursus:

 

forår 2011

 

Se informationsfolder fra seneste kursus: fastekursus

 

Nedenfor er der flere detaljer om selve fasteforløbet.

 

Individuelt forløb:
Ønsker du et individuelt forløb så sammensætter du og jeg et program der er skræddersyet til dit individuelle behov, til din kalender og dit budget.

Er du interesseret i et individuelt forløb som skræddersyes helt til dig så kontakt mig direkte på telefon eller mail.

 

 

Fasteforløb
Nedtrapning: Kroppen bør forberedes ordentligt på fasten ved kun at spise letfordøjelig mad i en nedtrapningsperiode på 10-14 dage. Denne kost er basalt set vegetarkost, samt udelukkelse af stimulanser, som alkohol, kaffe, (sort)te, sukker, etc. Hvis det virker som en svær opgave, så husk at hele forløbet kun varer lidt over 3 uger og at store dele af jordens befolkning ernærer sig af “nedtrapningsmad” gennem hele livet.

Fasten: Vi forsøger at tilpasse programmet til hver deltager og anbefaler at kursister faster mellem 3 og 5 dage. Under fasten drikkes ca. 2½ l. vand, lidt grøntsagssaft og forskellige teer. Nogle har behov for lidt suppe. Under selve kurset arbejder vi med massage, træning, yoga og meditation, for at styrke kroppens egen udrensning. Kursusforløbet er intensivt. Vi arbejder ca. 8-10 timer hver dag, hvilket gør, at vi kan følge kroppens egen udrensningsrytme meget præcist. Resultatet vil svare til ca. 10 dages faste på vand. At arbejde i en gruppe vil virke selvforstærkende og der vil hele tiden være hjælp at hente hvis man bliver træt og modløs. Kurset slutter på tredje dagen om aftenen med opfølgning og gode råd til optrapningen.

Optrapning: Efter fasten bør kroppen dels vænnes til at spise igen, dels bør kroppens depoter fyldes op med noget godt. Derfor afsluttes fasten med en 10 dages optrapningsperiode, hvor kosten er som i nedtrapningen. Her vil meget tydeligt mærke den forbedrede smagssans og man vil opdage, at ens evne til at nyde maden vil være væsentlig forandret!