Manuvision Behandling

 

Manuvision – berøring der forløser

 

Manuvision er en dybdegående massage/kropsbehandling med fokus på forløsning og balancering. Muskler afspændes og kredsløbet forbedres. Behandlingen beror på indføling og er individuelt tilpasset, så du får den behandling der passer til dig den dag du kommer til behandling.

 

Filosofien bag Manuvision er, at vi hænger sammen fra top til tå og at enkeltdelene i kroppen derfor påvirker hinanden. En spændt lænd, nakke eller mave påvirker således resten af kroppen. På samme vis kan skulderproblemer udspringe af en skæv fodstilling eller spænd i knæene.

 

Manuvision bygger blandt andet på bindevævsmassage, meridiansystemet, zoneterapi, akupressur, stræk, pulserende massage og ledfrigørelse herunder retning af nakke og lænd.

 

Manuvision behandling kan hjælpe til og løsne op for skavanker, ondt i kroppen og ondt i livet. Behandlingsformen kan lette og hjælpe på såvel fysiske som psykiske udfordringer og skavanker.
Behandlingen retter op på ubalancer, spændinger slippes i musklerne, kredsløbet optimeres og smerter fortager sig efterhånden som kroppen modtager massagens gavnlige virkninger.

 

Kroppen husker for os. Bag ethvert spænd eller skavank i kroppen sidder et chok eller en oplevelse som forløses i det smerten forløses. Det kan komme op i forbindelse med massagen som en følelse.

 

Den oplevelse vi har af os selv ligger i vores krop. Manuvision er arbejdet med denne oplevelse.

 

Se mere på www.manuvision.dk